TOPlist


Dušená mrkev s vepřovým masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Simmonska
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev400
Cibule50
Voda200
Sůl10
Máslo10
Vepřové libové průměr300

Energetická hodnota celkem: 4161 kJ

Bílkoviny (g): 59, Tuky (g): 62, Sacharidy (g): 45 SAFA (g): 28 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1040 kJ

Bílkoviny (g): 14.8, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 11.3 SAFA (g): 7 Cukry (g): 6.8 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

2 špetky soli 1 lžíce cukru 2 lžíce nasekané petrželky

Postup přípravy

400 g mrkve 250 g brambor 1/2 skleničky mléka 1 sklenička vody 2-3 lžíce másla 2 lžíce nasekané petrželky

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma