TOPlist


Africký hrnec

  • Uživatelský recept
  • Autor: HelMad
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer - bulva72
Petržel - kořen86
Mrkev80
Česnek6
Brokolice96
Cibule68
Cuketa228
Kuřecí prsa556
Rajčata 216
Paprika červená144
Paprika zelená162
Paprika žlutá 176
Špenátové listy mražené (Bonduelle)160
Kokos strouhaný50
Voda350

Energetická hodnota celkem: 5675 kJ

Bílkoviny (g): 159, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 80 SAFA (g): 8 Cukry (g): 45 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 946 kJ

Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 13.3 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 7.5 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

bujón, kurkuma, koriandr, kari, římský kmín, sůl

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

12. 02. 2013 23:54

tylovjan

Nejspiš se to vše orestuje a následně dusí ve vlastní šťávě (podlité tou vodou) a jako příloha, při pohledu na en. hodnoty asi hranolky:)

04. 02. 2013 16:29

bystr

ještě prosím postup přípravy,dík

04. 02. 2013 12:58

Tanein

To spíš vypadá na indický než africký recept.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma