TOPlist


Rizoto II.

  • Uživatelský recept
  • Autor: Vilaamalka
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)50
Cibule160
Vepřové libové průměr370
Hrášek mražený 200
Rýže Parboiled syrová360
Hřiby100
Eidam 30 % průměr260

Energetická hodnota celkem: 14826 kJ

Bílkoviny (g): 175, Tuky (g): 161, Sacharidy (g): 341 SAFA (g): 66 Cukry (g): 36 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 2471 kJ

Bílkoviny (g): 29.2, Tuky (g): 26.8, Sacharidy (g): 56.8 SAFA (g): 11 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma