Rizoto II.
- Uživatelský recept
- Autor: Vilaamalka
- Porce: 6.00
- Doba přípravy (min.): 30
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 50 |
Cibule | 160 |
Vepřové libové průměr | 370 |
Hrášek mražený | 200 |
Rýže Parboiled syrová | 360 |
Hřiby | 100 |
Eidam 30 % průměr | 260 |
Energetická hodnota celkem: 14826 kJ
Bílkoviny (g): 175,
Tuky (g): 161,
Sacharidy (g): 341
SAFA (g): 66
Cukry (g): 36
Vláknina (g): 24
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2471 kJ
Bílkoviny (g): 29.2, Tuky (g): 26.8, Sacharidy (g): 56.8 SAFA (g): 11 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se