TOPlist


domácí lučina

  • Uživatelský recept
  • Autor: barban
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 1440

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jogurt bílý selský (Hollandia)500
Smetana na vaření 10 % tuku průměr100

Energetická hodnota celkem: 1800 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 24 SAFA (g): 20 Cukry (g): 24 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 180 kJ

Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 2.4 SAFA (g): 2 Cukry (g): 2.4 Vláknina (g): 0.1 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

jogurt Hollandia, smetana 12%, sůl, smícháme dáme do plátna a hustého cedníku a 24 hodin necháme okapat

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

17. 04. 2018 15:50

martashi

Já do toho nedávám tu smetanu, jen trošku osolím a nechám vyka-
pat v lednici. Nemám pocit,že by to bylo kyselé.Asi je to o chuti.

17. 04. 2018 09:50

Masa55

to je strašně kyselé, ne ??? Já dávám na 3 jogurty 1 šlehačku .

10. 01. 2017 09:00

lekin

to zní až podezřele jednoduše.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma