Holandský mletý rezeň
- Uživatelský recept
- Autor: maria.z
- Porce: 4.00
- Doba přípravy (min.): 40
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 60 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Vejce celá průměr | 50 |
Strouhanka | 80 |
Eidam 30 % průměr | 100 |
Mleté maso na sekanou | 400 |
Energetická hodnota celkem: 9651 kJ
Bílkoviny (g): 110,
Tuky (g): 158,
Sacharidy (g): 109
SAFA (g): 69
Cukry (g): 6
Vláknina (g): 8
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2413 kJ
Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 39.5, Sacharidy (g): 27.3 SAFA (g): 17.3 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1
Dochucovadla:
soľ, korenie, paprika
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se