TOPlist


Holandský mletý rezeň

  • Uživatelský recept
  • Autor: maria.z
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká60
Oleje (všechny druhy)15
Vejce celá průměr50
Strouhanka80
Eidam 30 % průměr100
Mleté maso na sekanou400

Energetická hodnota celkem: 9651 kJ

Bílkoviny (g): 110, Tuky (g): 158, Sacharidy (g): 109 SAFA (g): 69 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 2413 kJ

Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 39.5, Sacharidy (g): 27.3 SAFA (g): 17.3 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

soľ, korenie, paprika

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma