TOPlist


Guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: LVotipkova
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta na řízky100
Fazole červené sterilované (Bonduelle)50
Cibule20
Voda100

Energetická hodnota celkem: 1100 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 6 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sladká červená paprika, sůl, pepř

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme vepřovou plec nakrájenou na kostičky, přidáme červené fazole Bonduelle, okořeníme

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma