TOPlist


Vepřové v mrkvi, pečené brambory

  • Uživatelský recept
  • Autor: hykykyky
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní100
Rama Lahodná Máslová příchuť7
Mrkev200
Mouka pšeničná hladká5
Cibule20
Vepřové libové průměr80

Energetická hodnota celkem: 1806 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 9 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Libové vepřové maso nakrájíme na kostky, opečeme na rostlinném tuku a na cibulce, osolíme a s přidáním malého množství vody dusíme. Mrkev očistíme, nakrájíme na kostičky nebo na kolečka a přidáme ke změklému masu. Společně dodusíme. Můžeme nepatrně zahustit moukou rozmíchanou ve vodě a provařit. Na talíři zdobíme nasekanou petrželkou. Omyté brambory nakrájíme na výseče nebo na plátky, rozložíme na plech a posypeme kmínem a solí. Upečeme v dobře vyhřáté troubě.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma