TOPlist


slepice na paprice

  • Uživatelský recept
  • Autor: Engilla
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuře průměr500
Mouka pšeničná hladká200
Koření průměr20
Smetana na vaření 10 % tuku průměr250
Voda2000

Energetická hodnota celkem: 7055 kJ

Bílkoviny (g): 136, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 171 SAFA (g): 27 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 882 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 21.4 SAFA (g): 3.4 Cukry (g): 2.9 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma