TOPlist


Brambory plněné mletým masem a zelím

  • Uživatelský recept
  • Autor: SBAneta
  • Porce: 16.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené40
Cibule25
Česnek4
Oleje (všechny druhy)100
Mleté maso na sekanou150
Zelí bílé kysané100
Eidam 30 % průměr200
Sůl4

Energetická hodnota celkem: 8265 kJ

Bílkoviny (g): 78, Tuky (g): 179, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 55 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 517 kJ

Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 11.2, Sacharidy (g): 0.9 SAFA (g): 3.4 Cukry (g): 0.4 Vláknina (g): 0.2 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Nakrájenou cibuli osmahneme na pánvi, přidáme lisovaný česnek a mleté maso. Přidáme pokrájené zelí, osolíme, okmínujeme a restujeme asi 5 min. Nakonec přidáme petrželovou nať. Brambory překrojíme napůl, vydlabeme vnitřek, naplníme směsí. vložíme do zapékací mísy, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct - na 180, 15 min.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma