TOPlist


Filé z mořské tresky s celerovými hranolky.

  • Uživatelský recept
  • Autor: makov
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska filé200
Máslo15
Celer - bulva200
Oleje (všechny druhy)30

Energetická hodnota celkem: 2582 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 20 SAFA (g): 10 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Nesolené rybí filé opečeme na osoleném másle z obou stran. Celerové hranolky osolíme a osmažíme do růžova na oleji

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

14. 03. 2013 19:25

tkoskubova

Celerové hranolky jsou vynikající pochutinou,bramborové jim nesahají ani po kotníky,moc doporučuji

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma