TOPlist


Bramborák

  • Uživatelský recept
  • Autor: Milili
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní600
Bílek105
Cibule35
Česnek5
Oleje (všechny druhy)15

Energetická hodnota celkem: 2833 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 112 SAFA (g): 2 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1417 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 56 SAFA (g): 1 Cukry (g): 6.5 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Brambory oškrábeme, nastrouháme najemno, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, utřený česnek, sůl, bílky, majoránku. Zamícháme a smažíme na pánvi dozlatova.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma