- Autor: varatko
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 7 |
Rajčata | 320 |
Pór | 16 |
fazole červená | 277 |
Cous Cous | 117 |
Paprika červená | 200 |
Dochucovadla:
sůl, sušená bazalka
Energetická hodnota celkem: 6571 kJ
Bílkoviny (g): 82,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 276,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 3286 kJ
Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 138, SAFA (g): 1, Cukry (g): 24.5, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Den předem si namočíme fazole a druhý den uvaříme. Do hrnce nalijeme olej, přidáme rajčata a papriku, povaříme a přidáme lžíci sušené bazalky. V dalším hrnci uvařime cous cous dle návodu výrobce. Jakmeli toto všechno mame připraveno, fazole, povařenou zeleninu a cous cous zamícháme. Pórek nakrajeny na kolečka (jen bílou část) zamícháme do směsi. Celé to dle chuti osolíme a je uvařeno.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.