jablkový zavin
- Uživatelský recept
- Autor: blanisek1234
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Listové těsto průměr | 400 |
Jablka | 1000 |
Cukr průměr | 50 |
Žloutek | 40 |
Energetická hodnota celkem: 11225 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 143,
Sacharidy (g): 310
SAFA (g): 70
Cukry (g): 239
Vláknina (g): 24
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 561 kJ
Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 15.5 SAFA (g): 3.5 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 1.2 Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se