TOPlist


bramborový salát s celerem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Donasan
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené700
Celer řapíkatý300
Oleje (všechny druhy)5
Cibule90

Energetická hodnota celkem: 2755 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 129 SAFA (g): 1 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 551 kJ

Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 25.8 SAFA (g): 0.2 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 4.4 Sůl (g): 0.6


Dochucovadla:

súl a pepř

Postup přípravy

Brambory uvařené ve slupce nakrájíme na kousky, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a pokrájený řapíkatý celer. Osolíme a opepříme a zakápneme olivovým olejem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma