TOPlist


Salát coleslaw z podmáslí

  • Uživatelský recept
  • Autor: Martja
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule100
Dijonská hořčice30
Citrony12
Ocet18
Podmášlí kysané (bílé, MADETA)125
Mrkev350
Zelí bílé hlávkové1250
Med45

Energetická hodnota celkem: 2985 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 141 SAFA (g): 1 Cukry (g): 101 Vláknina (g): 46 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 597 kJ

Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 28.2 SAFA (g): 0.2 Cukry (g): 20.2 Vláknina (g): 9.2 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky čerstvě mletého pepře 1.5 lžíce vinného octa 1 lžíce citrónové šťávy 2 lžíce medu (či jedna vrchovatá, cca 45 g)

Postup přípravy

Nakrouháme zelí a mrkev, cibuli nakrájíme na velmi jemné kostičky. V malé misce smícháme kefír, med, ocet, citrónovou šťávu, sůl a pepř. Vše smícháme v hodně velké míse. Udávané množství zelí je cca 1/2 větší hlavy zelí. Mrkve byly 3 ks. Vše nechejte v lednici uležet min. 12 hodin.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma