TOPlist


Jahelník

  • Uživatelský recept
  • Autor: prochazkk
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 70

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jáhly80
Mléko polotučné čerstvé průměr500
Máslo10
Cukr průměr40
Vejce celá průměr110
Hrušky200
Jablka200

Energetická hodnota celkem: 4877 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 179 SAFA (g): 15 Cukry (g): 106 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1219 kJ

Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 44.8 SAFA (g): 3.8 Cukry (g): 26.5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

skořice, sůl, vanilka

Postup přípravy

jáhly třikrát propláchnout vroucí vodou, pak uvařit jahelnou kaši s mlékem a kouskem másla. vmíchat žloutky a sníh, dát polovinu do máslem vymazaného pekáčku, přidat ovoce, překrýt druhou polovinou. péci při 170 st. 45 min.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma