TOPlist


Vepr gulas s moravankou

  • Uživatelský recept
  • Autor: kazrei
  • Porce: 100.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Natur bujón hovězí - suchý stav22
Oleje (všechny druhy)33
Mouka pšeničná hladká50
Vepřové libové průměr600
Cibule200
moravka zelenina660
Voda1000

Energetická hodnota celkem: 10044 kJ

Bílkoviny (g): 126, Tuky (g): 148, Sacharidy (g): 128 SAFA (g): 54 Cukry (g): 56 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 100 kJ

Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 1.3 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 0.6 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma