TOPlist


Vepřové maso v kapustě

  • Uživatelský recept
  • Autor: martik79
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta na řízky500
Kapusta hlávková700
Cibule40
Sádlo vepřové škvařené5
Voda200

Energetická hodnota celkem: 5358 kJ

Bílkoviny (g): 105, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 39 SAFA (g): 34 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 893 kJ

Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 6.5 SAFA (g): 5.7 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Na sádle zpěním cibulku a přidám maso na kostky, osolím a opepřím a dusím dokud není skoro měkké. Přidám nakrájenou kapustu na proužky a přilejdu vodu. Dusím dokud není kapusta měkká. Dochutím.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma