TOPlist


játra s omáčkou

  • Uživatelský recept
  • Autor: emveanclova
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra průměr600
Voda500
Máslo50
Mouka pšeničná hladká40

Energetická hodnota celkem: 5517 kJ

Bílkoviny (g): 143, Tuky (g): 69, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 33 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1379 kJ

Bílkoviny (g): 35.8, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 8.3 Cukry (g): 0.3 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

nakrájet vepřová játra na kostičky a dát na olej osmažit, pak zalít vodou a vařit do měkka. Poté osolit a opepřit podle chuti a přidáme jišku z másla a hl. mouky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma