TOPlist


Vepř.maso na mrkvi s bramborem

  • Uživatelský recept
  • Autor: juvinka
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)38
Cibule58
Mrkev295
Vepřové libové průměr430

Energetická hodnota celkem: 6383 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 115, Sacharidy (g): 35 SAFA (g): 39 Cukry (g): 21 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1596 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 28.8, Sacharidy (g): 8.8 SAFA (g): 9.8 Cukry (g): 5.3 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

zázvor mletý, kmní drcený/mletý, sůl

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibuli, přidáme nakrájené maso na kostičky, okořeníme solí, kmínem a podusíme. Přidáme nakrájenou mrkev a dochutíme zázvorem a solí, opět podusíme a občas promícháme a podléváme. Až je mrkvev měkká, zahustíme a dochutíme dle potřeby. Podáváme s vařeným bramborem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma