TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rýže s jablky

Zpět
  • Autor: gwador
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice, vanilkový cukr

Energetická hodnota celkem: 7671 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 344, SAFA (g): 13, Cukry (g): 132, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1279 kJ

Bílkoviny (g): 9.5, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 57.3, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Mléko zvlažíme, přidáme rýži. Vaříme do změknutí rýže, až vznikne nákyp. Vymažeme máslem pekáček, nalijeme polovinu nákypu, dáme nastrouhaná jablka, posypeme vanilkovým cukrem, skořicí a překryjeme druhou polovinou nákypu. Dáme zapéct do trouby, když začne rýže tvořit krustu přelijeme rozšlehaným vejcem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři