TOPlist


Bramborový salát bez brambor.

  • Uživatelský recept
  • Autor: makov
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hrášek s mrkví sterilovaný průměr200
Okurky sterilované průměr100
Vejce celá průměr160
Smetana zakysaná 12%100
Cibule50
Celer bulva400

Energetická hodnota celkem: 2861 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 62 SAFA (g): 14 Cukry (g): 38 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 715 kJ

Bílkoviny (g): 9.5, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 15.5 SAFA (g): 3.5 Cukry (g): 9.5 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Uvařenou čtvrtku celeru nahrubo nastrouháme do misky. Přidáme pokrájenou 1 cibuli a 3 nakládané okurky, povařené ve vodě z okurek asi 3 min, dále 3dcl sklenici sterilizované mrkve s hráškem, osolíme, opepříme a přidáme 1/2 skleničky zakysané smetany , popř. trochu bílého jogurtu. Můžeme okyselit citronem. Přidat 3 uvařená vejce pokrájená na kostičky

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma