- Autor: Bojabirkana
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 3 |
Olej palmojádrový, kokosový | 15 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 100 |
Paprika bílá | 110 |
Rajčata | 110 |
Cibule | 106 |
Kuřecí prsa bez kůže | 278 |
Máslo čerstvé | 10 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 3961 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 92,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1320 kJ
Bílkoviny (g): 26.3, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 30.7, SAFA (g): 6.7, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
faghao
Komentáře je možné psát až po přihlášení.