TOPlist


Dušená zelenina s masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: venita
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Máslo čerstvé20
Olej palmojádrový, kokosový10
Vepřová kýta200
Kedlubna160
Mrkev90
Cibule60

Energetická hodnota celkem: 2659 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 23 SAFA (g): 26 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1330 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 11.5 SAFA (g): 13 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, muškátový květ

Postup přípravy

Zelninu pokrájíme na kousky, stejně tak maso. Na trošce másla a oleje zpěníme cibulku, přidáme maso, které orestujeme, osolíme, opepříme a zasypeme zeleninou. Lehce podléváme a dusíme do změknutí. Dochutíme případně muškátovým květem. Podáváme s brambory

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma