- Autor: ricky11
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazolové lusky mražené | 100 |
Cibule | 20 |
Olej palmojádrový, kokosový | 7 |
Šunka kuřecí průměr | 50 |
Žampiony | 50 |
Vejce celá průměr | 55 |
Dochucovadla:
čerstvé nebo sušené bylinky,drcený kmín,sůl
Energetická hodnota celkem: 938 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na pánvi potřené olejem orestujeme nakrájenou cibulku, na kostičky nakrájenou šunku, na plátky nakrájené houby a rozmržené a osušené fazolky. Osolíme,posypeme kmínek a bylinkami, podlijeme troškou horké vody nebo vývaru a dusíme do měkka. Do směsi přidáme vejce a za stálého míchání necháme srazit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.