TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

rýžový nákyp s broskvemy

Zpět
  • Autor: DrAlice81
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 5055 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 219, SAFA (g): 8, Cukry (g): 58, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1011 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 3.6, Sacharidy (g): 43.8, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 11.6, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

uvařte rýži ve vodě a mléku s cukrem poté smíchejte s vejci, polovinu dejte do zapékací nádoby, na to dejte nakrájené ovoce a zakryjte druhou částí, pečte

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři