TOPlist


dušená zelenina

  • Uživatelský recept
  • Autor: jitavejrov
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej palmojádrový, kokosový3
Párky libové74
Cuketa128
Česnek14
Celer řapíkatý34
Paprika červená84
Ředkvičky60
Sůl0

Energetická hodnota celkem: 928 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 6 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 464 kJ

Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 7.5 SAFA (g): 3 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Zeleninu očistíme,nakrájíme,apodusíme na troše oleje.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma