kefírová bublanina
- Uživatelský recept
- Autor: adelahl
- Porce: 35.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 500 |
Vejce celá průměr | 150 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 333 |
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Hera | 167 |
Podmáslí kysané 1 % tuku | 400 |
Švestky kompotované | 385 |
Energetická hodnota celkem: 20580 kJ
Bílkoviny (g): 95,
Tuky (g): 144,
Sacharidy (g): 787
SAFA (g): 67
Cukry (g): 419
Vláknina (g): 41
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 588 kJ
Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 22.5 SAFA (g): 1.9 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 1.2 Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se