TOPlist


kefírová bublanina

  • Uživatelský recept
  • Autor: adelahl
  • Porce: 35.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká500
Vejce celá průměr150
Cukr hnědý (řepný, třtinový)333
Kypřící prášek do pečiva12
Hera167
Podmáslí kysané 1 % tuku400
Švestky kompotované385

Energetická hodnota celkem: 20580 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 144, Sacharidy (g): 787 SAFA (g): 67 Cukry (g): 419 Vláknina (g): 41 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 588 kJ

Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 22.5 SAFA (g): 1.9 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 1.2 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma