- Autor: lenvan
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 30% | 150 |
sugo al basilico | 370 |
Klobása moravská | 88 |
Sojový granulát | 100 |
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 150 |
Energetická hodnota celkem: 6941 kJ
Bílkoviny (g): 126,
Tuky (g): 54,
Sacharidy (g): 145,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 2314 kJ
Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 48.3, SAFA (g): 9.7, Cukry (g): 8.7, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 3.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.