TOPlist


špagety s tuňákem a mozzarelou

  • Uživatelský recept
  • Autor: mraznicka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu)400
Tuňák ve vlastní šťávě130
Rajčata konzervovaná200
Rajčata sušená v oleji100
Rajčatové pyré50
Olivy černé50
Mozzarella 45%50

Energetická hodnota celkem: 8281 kJ

Bílkoviny (g): 97, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 292 SAFA (g): 13 Cukry (g): 26 Vláknina (g): 36 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 2070 kJ

Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 73 SAFA (g): 3.3 Cukry (g): 6.5 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, bazalka

Postup přípravy

Rajčata v konzervě a rajčatové pyré zahřejeme, přidáme tuňáka z konzervy (ve vlastní šťávě, ale bez šťávy), přidáme nakrájené černé olivy, nakrájená sušená rajčat (pokud nejsou v oleji, tak prvně spaříme) a nakonec bazalku. Servírujeme se špagetami posypané mozzarelou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

11. 03. 2013 16:00

katkastill

Vyzkouším :-)

11. 03. 2013 14:59

belle.poupee

Sšená rajčata v oleji mám ráda i do zeleňinových salátů;-)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma