Bavorské vdolečky našich babiček
- Uživatelský recept
- Autor: miska93
- Porce: 25.00
- Doba přípravy (min.): 70
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh tvrdý průměr | 300 |
Olej palmojádrový, kokosový | 250 |
Švestková povidla | 400 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Hera | 50 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 60 |
Vejce celá průměr | 55 |
Droždí | 30 |
Mouka pšeničná polohrubá | 500 |
Energetická hodnota celkem: 25100 kJ
Bílkoviny (g): 141,
Tuky (g): 303,
Sacharidy (g): 676
SAFA (g): 237
Cukry (g): 283
Vláknina (g): 52
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1004 kJ
Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 12.1, Sacharidy (g): 27 SAFA (g): 9.5 Cukry (g): 11.3 Vláknina (g): 2.1 Sůl (g): 0
Dochucovadla:
sůl
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se