TOPlist


Bavorské vdolečky našich babiček

  • Uživatelský recept
  • Autor: miska93
  • Porce: 25.00
  • Doba přípravy (min.): 70

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tvaroh tvrdý průměr300
Olej palmojádrový, kokosový250
Švestková povidla400
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)200
Hera50
Cukr bílý (řepný, třtinový)60
Vejce celá průměr55
Droždí30
Mouka pšeničná polohrubá500

Energetická hodnota celkem: 25100 kJ

Bílkoviny (g): 141, Tuky (g): 303, Sacharidy (g): 676 SAFA (g): 237 Cukry (g): 283 Vláknina (g): 52 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1004 kJ

Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 12.1, Sacharidy (g): 27 SAFA (g): 9.5 Cukry (g): 11.3 Vláknina (g): 2.1 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma