TOPlist
Sledujte nás:

Rybí burger s jablečným salátem

Zpět
  • Autor: manek
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

maizena, kari, pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 2036 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 43, SAFA (g): 11, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Rybí maso pomeleme nebo usekáme nahrubo a smícháme se solí, škrobem, pepřem a mlékem. Vypracujeme a ze směsi vytvarujeme 4 karbanátky, které na másle smažíme 3-4 minuty z každé strany. Celer, jablko a fenykl nastrouháme a spojíme kysanou smetanou a majonézou. Ochutíme kari, pepřem a solí, a promícháme. Housky případně rozpečeme, rozkrojíme naplocho na dvě poloviny, na spodní část položíme list salátu, na něj navršíme jablečný salát, nahoru položíme rybí burger a přiklopíme horní polovinou housky.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři