TOPlist


Rizoto

  • Uživatelský recept
  • Autor: ginulinka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule53
Créatif Mexico zeleninová směs sterilovaná (Bonduelle)295
Olej palmojádrový, kokosový20
Ryze SOS modra250
Sunka zwan444
Masox (hotový výrobek)13

Energetická hodnota celkem: 7489 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 244 SAFA (g): 26 Cukry (g): 33 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 13

Energetická hodnota na 1 porci: 1872 kJ

Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 61 SAFA (g): 6.5 Cukry (g): 8.3 Vláknina (g): 4.8 Sůl (g): 3.3


Dochucovadla:

Sladka paprika

Postup přípravy

Osmahnout cibulku a na ni ryzi, podlit vodou, pridat masox a podusit. Na panvi osmahnout sunku s konzervou zeleniny a sladkou paprikou. Smichat. Posypat syrem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma