TOPlist


Jogurtový koláč

  • Uživatelský recept
  • Autor: Mrazova
  • Porce: 20.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hollandia Selský jogurt bílý 500
Mouka pšeničná polohrubá200
Cukr bílý (řepný, třtinový)100
Kypřící prášek do pečiva12
Jablka400
Krupička dětská 40
Cukr bílý (řepný, třtinový)30
Máslo čerstvé20

Energetická hodnota celkem: 8653 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 38, Sacharidy (g): 387 SAFA (g): 25 Cukry (g): 193 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 433 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 19.4 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 9.7 Vláknina (g): 1.4 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

skořice

Postup přípravy

Smícháme jogurt, polohrubou mouku, cukr a prášek do pečiva, rozprostřeme na pečícím papírem vyložený plech. Navrch nakrájíme jablka, posypeme skořicí a drobenkou z krupice, cukru a másla. Pečeme při 180 °C 35 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma