TOPlist


králík na hořtici

  • Uživatelský recept
  • Autor: kracinka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Králičí průměr650
Olej palmojádrový, kokosový30
Mouka pšeničná hladká20
Hořčice plnotučná průměr25
Okurky sterilované průměr80

Energetická hodnota celkem: 5611 kJ

Bílkoviny (g): 135, Tuky (g): 77, Sacharidy (g): 18 SAFA (g): 47 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1403 kJ

Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 4.5 SAFA (g): 11.8 Cukry (g): 0.5 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl,pepř,hořtice,steril.okurky

Postup přípravy

maso osolíme ,opepříme.lehce potřeme hořticí,poprášíme hl. moukou a zprudka opečeme na oleji. Vyndáme a na výpek dáme zesklovatit cibuli pote položíme maso,podlijeme vodou a dusíme do změknutí přidáme na dochucení steril. okurky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma