TOPlist


Pstruh pečený na bylinkách, brambory s paprikovou oblohou

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pstruh170
Pažitka2
Petržel - nať3
Česnek6
Citrony25
Mouka pšeničná hladká5
Oleje (všechny druhy)5
Brambory zimní120
Cibule20
Paprika červená50
Paprika žlutá 50

Energetická hodnota celkem: 1757 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 35 SAFA (g): 4 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme. Ryby omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a potřeme lisovaným česnekem. Do vnitřku dutinek ryb rozdělíme nakrájené bylinky, plátky citrónu a obalíme v mouce. Na rozehřátém oleji ryby z obou stran dostatečně opečeme, asi 10 minut, vyndáme z pánve a uchováme v teple. Vařené brambory nakrájíme na čtvrtky, přidáme na kolečka krájenou cibuli, nudličky barevných paprik a vše opečeme na zbylém tuku z ryb.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

05. 04. 2014 21:30

zdenalan

Zítra bude k obědu.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma