TOPlist


bramborové pirohy

  • Uživatelský recept
  • Autor: carodejka81
  • Porce: 100.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené30
Mouka pšeničná celozrnná12
Vejce celá průměr17
Salám gothajský13
Cibule5
Tatarská omáčka (Hellmann´s)7
Mouka pšeničná hladká5
Strouhanka5
Olej palmojádrový, kokosový40

Energetická hodnota celkem: 2288 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 22 SAFA (g): 36 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 23 kJ

Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 0.2 SAFA (g): 0.4 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

kmín, sůl, pepř, majoránka

Postup přípravy

Uvařené brambory se rozmačkají, přidá se vejce, sůl a polohrubá mouka celozrná, udělá se těsto, vyválí se na plát, nakrájí na čtverečky. Ty se naplní směsí ze salámu, cibule, majoránky, kmínu, pepře vejce a tatarky. Čtverečky se okraje potřou vodou, přehnou a přitisknou okraje k sobě, obalí se v trojobalu a usmaží na oleji.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma