TOPlist


jednoduché rizoto v parním hrnci

  • Uživatelský recept
  • Autor: Sandal
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 35

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu)200
Kuře bez kůže průměr 200
Zeleninová směs do polévky průměr150

Energetická hodnota celkem: 4135 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 165 SAFA (g): 4 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1378 kJ

Bílkoviny (g): 19.3, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 55 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 3.7 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Rýži propláchneme a vložíme do misky na rýži, Přidáme drůbeží maso nakrájené na kousky ( krůtí nebo kuřecí), přidáme mraženou směs zeleniny. Přisolíme a přidáme koření podle chuti a zvyku ... pepř, kari apod. Asi 10 minut před koncem vaření promícháme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma