Velikonoční nádivka
- Uživatelský recept
- Autor: nika.f
- Porce: 8.00
- Doba přípravy (min.): 90
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rohlík tukový průměr | 301 |
Uzená plec | 500 |
Špenátové listy mražené | 200 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Vejce celá průměr | 330 |
Česnek | 15 |
Perla s máslovou příchutí | 15 |
Energetická hodnota celkem: 8869 kJ
Bílkoviny (g): 151,
Tuky (g): 82,
Sacharidy (g): 190
SAFA (g): 31
Cukry (g): 28
Vláknina (g): 14
Sůl (g): 18
Energetická hodnota na 1 porci: 1109 kJ
Bílkoviny (g): 18.9, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 23.8 SAFA (g): 3.9 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 2.3
Dochucovadla:
sůl, pepř, muškátový ořech
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se