TOPlist


Velikonoční nádivka

  • Uživatelský recept
  • Autor: Novakova
  • Porce: 24.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Moravské uzené500
Vejce celá průměr385
Česnek5
Rohlík tukový průměr258
Krupice pšeničná500
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)400
Hovězí polévka instantní Knorr (hotový pokrm)400
Droždí30

Energetická hodnota celkem: 16576 kJ

Bílkoviny (g): 218, Tuky (g): 86, Sacharidy (g): 564 SAFA (g): 31 Cukry (g): 46 Vláknina (g): 47 Sůl (g): 21

Energetická hodnota na 1 porci: 691 kJ

Bílkoviny (g): 9.1, Tuky (g): 3.6, Sacharidy (g): 23.5 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 1.9 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.9


Dochucovadla:

Nové kořeni, pepř, muškátový květ, citronová kůra, sůl

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma