TOPlist


Karlštejnský koláč

  • Uživatelský recept
  • Autor: Bibi72
  • Porce: 15.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jablka1000
Cukr bílý (řepný, třtinový)240
Hera220
Mouka pšeničná polohrubá500

Energetická hodnota celkem: 19454 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 163, Sacharidy (g): 743 SAFA (g): 77 Cukry (g): 341 Vláknina (g): 60 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1297 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 10.9, Sacharidy (g): 49.5 SAFA (g): 5.1 Cukry (g): 22.7 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

skořice

Postup přípravy

na plech pečící papír, na to nasypat menší půlku směsi ze sypkých ingrediencí, krom skořice, tu vmíchat do jablíček, ty potom naklást na sypkou směs, zasypat druhou půlkou sypké směsi a na vrch nakrájet na plátky heru. Péct na 150 st asi 50 min.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma