TOPlist


Dušené červené zelí

  • Uživatelský recept
  • Autor: Gaborek
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Ocet10
Sůl5
Cukr hnědý (řepný, třtinový)10
Cibule50
Zelí červené hlávkové500
Máslo čerstvé10

Energetická hodnota celkem: 1141 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 46 SAFA (g): 6 Cukry (g): 32 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 285 kJ

Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 11.5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř,ocet, cukr třtinový

Postup přípravy

Nkrájím červené zelí, na másle osmahnu cibulku, přidám zelí a dusím. Douchutím solí, pepřem, cukrem a octem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma