TOPlist


Dušená vepřová krkovice na cibuli a česneku

  • Uživatelský recept
  • Autor: mimino
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová krkovice815
Voda, minerální vody bez příchutě250
Cibule163
Česnek39

Energetická hodnota celkem: 9008 kJ

Bílkoviny (g): 141, Tuky (g): 163, Sacharidy (g): 24 SAFA (g): 73 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1126 kJ

Bílkoviny (g): 17.6, Tuky (g): 20.4, Sacharidy (g): 3 SAFA (g): 9.1 Cukry (g): 1.8 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

sůl,kmín,bazalka

Postup přípravy

Vepřovou krkovici podlijeme trochou vody,posolíme,o kmínujeme,přidáme bazalku a dusíme.Pokrájíme cibuli a česnek a přidáme k masu.Dusíme,až je maso měkké.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma