TOPlist


bramborák

  • Uživatelský recept
  • Autor: normandie1
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní800
Mouka pšeničná polohrubá200
Vejce celá průměr55
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)100
Česnek40
Cibulka jarní35
Zelí bílé hlávkové500
Cukr hnědý (řepný, třtinový)25
Ocet20
Sádlo vepřové škvařené50

Energetická hodnota celkem: 9040 kJ

Bílkoviny (g): 51, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 361 SAFA (g): 24 Cukry (g): 69 Vláknina (g): 45 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2260 kJ

Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 90.3 SAFA (g): 6 Cukry (g): 17.3 Vláknina (g): 11.3 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma