- Autor: normandie1
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 800 |
Mouka pšeničná polohrubá | 200 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Česnek | 40 |
Cibulka jarní | 35 |
Zelí bílé hlávkové | 500 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 25 |
Ocet | 20 |
Sádlo vepřové škvařené | 50 |
Energetická hodnota celkem: 9040 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 361,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 69,
Vláknina (g): 45,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2260 kJ
Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 90.3, SAFA (g): 6, Cukry (g): 17.3, Vláknina (g): 11.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.