TOPlist


Veprovy gulasek s cizrnou a ovesnymi vlockami

  • Uživatelský recept
  • Autor: Propaleny-Lino
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová plec300
Cizrna (v suchém stavu)200
Ovesné vločky jemné50
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Cibule60
Česnek10

Energetická hodnota celkem: 6556 kJ

Bílkoviny (g): 103, Tuky (g): 63, Sacharidy (g): 147 SAFA (g): 21 Cukry (g): 36 Vláknina (g): 36 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1311 kJ

Bílkoviny (g): 20.6, Tuky (g): 12.6, Sacharidy (g): 29.4 SAFA (g): 4.2 Cukry (g): 7.2 Vláknina (g): 7.2 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma