Kuřecí maso se zeleninou a fazolemi
- Uživatelský recept
- Autor: janci
- Porce: 2.00
Ingredience
Energetická hodnota celkem: 1672 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 38
SAFA (g): 2
Cukry (g): 15
Vláknina (g): 16
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 836 kJ
Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 19 SAFA (g): 1 Cukry (g): 7.5 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 0.5
Dochucovadla:
sůl, pepř, grilovací koření
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se