TOPlist


Hrnečková buchta

  • Uživatelský recept
  • Autor: Nojvirtka
  • Porce: 20.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cukr bílý (řepný, třtinový)200
Mouka pšeničná hladká200
Mouka pšeničná hrubá200
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)100
Vejce celá průměr55
Kypřící prášek do pečiva12
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)200

Energetická hodnota celkem: 13665 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 113, Sacharidy (g): 497 SAFA (g): 15 Cukry (g): 208 Vláknina (g): 32 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 683 kJ

Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 24.9 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 10.4 Vláknina (g): 1.6 Sůl (g): 0

Postup přípravy

všechno smícháme dohromady a pečeme při 150-200 stupních celsia. Můžeme dozdobit ovocem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma