- Autor: Han-ka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 60 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Mouka pšeničná hladká | 75 |
Mrkev | 200 |
Petržel - kořen | 110 |
Celer bulva | 100 |
Brambory zimní | 250 |
Energetická hodnota celkem: 3986 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 146,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 664 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 24.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.