- Autor: holoubkova
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Čokoláda hořká 70 % průměr | 250 |
Jihočeské AB | 250 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 70 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 20 |
Vejce celá průměr | 55 |
Žloutek | 40 |
Vlašské ořechy | 60 |
Energetická hodnota celkem: 16966 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 356,
Sacharidy (g): 165,
SAFA (g): 193,
Cukry (g): 152,
Vláknina (g): 39,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1414 kJ
Bílkoviny (g): 4.2, Tuky (g): 29.7, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 16.1, Cukry (g): 12.7, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.