TOPlist


brambory z papiňáku

  • Uživatelský recept
  • Autor: majja1
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl,pepř,country koření

Postup přípravy

do papiňáku dáme nahrubo pokrájenou cibuli,na másle necháme zesklovatět,přidáme branbory pokrájené na kolečka,papriku na proužky,porek,mrkev -co máte rádi.možno přidat i česnek a feferonku okořeníme(sůl,pepř,) papiňák zavřeme,počkáme až začne syčet a po 5ti minutách vypneme a je hotovo

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma